Kontrapunkt HiFi


Nyheter
Aurender A10   Aurender A10 musikkserver/Streamer

Med en lagringskapasitet på mer enn 10.000 album i CD-kvalitet, integrert Tidal/Qobuz streaming-tjenester i kombinasjon med høykvalitets D/A-konverter og analogdel er A10 en komplett musikkserver i High-End klassen. Spilleren støtter alt av kjente filformater inkludert MQA, DSD (64/128) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsning.
Isotek   Kontrapunkt har blitt IsoTek-forhandler

Vi har endelig opplevd strømprodukter som gjør noe positivt med musikkopplevelsen, og blitt forført av IsoTek sin unike evne til å ta allerede utrolige audioprodukter til et helt nytt nivå.

Kom innom og få en A/B-test og hør forskjellen mellom en standard strømkabel og IsoTek sine. Med IsoTek garanter vi en ny opplevelse av ditt eksisterende Hi-Fi system.
RP10   Rega RP 10
 
Nyutviklet tonearm, RB2000, med helstøpt armrør og optimal massefordeling 
Dobbel avstivningsbrakett mellom arm og lager 
Keramisk platetallerken 
Høykvalitets motor med ekstremt lavt vibrasjonsnivå 
Superlett chassis gir mindre resonans 
Håndlaget i England 
Rega TT PSU strømforsyning
Linn Sneaky DSM
Focal Dimension Lydplanke
Årets lydplanke i Europa.  EISA-vinner 2014

Med Dimension er endelig lydplankene kommet opp på ett nivå som vil tilfredsstille selv kresne lyttere og de med store rom som skal fylles med god hjemmekinolyd.  Focal har lagt betydelige ressurser i arbeidet med utviklingen av denne lydplanken, og de patenterte elementene og kraftige forsterkeren, gir deg klar og distinkt tale og musikkgjengivelse, og sammen med en tilpasset subwoofer all den dramatikk og «trøkk» som en ordentlig actionfilm krever.
   
Linn Exakt – The Source is in the Speaker
Exakt teknologien gir deg ett gjennombrudd i lydgjenngivelse. Dette er den mest direkte forbindelse noensinne laget mellom lytter og artist. Exakt lager en tapsfri digital signalbane hele veien fra studio til høyttaleren. Dette eliminerer kilder til støy og forvrengning som eksisterer i den tradisjonelle analoge hi-fi kjeden. Eksakt gjør høyttaleren til ett intelligent, tilkoblet, programvare-oppgraderbart produkt. Dette gjør det mulig med mange forbedringer og fordeler med tanke på design, produksjon og romtilpassninger i kundens hjem.
   
klipsch  
   
klipsch Klipsch THX Ultra-2
Klipsch ble grunnlagt i 1946 og er kjent for sine legendariske hornhøyttalere. Høy effektivitet, stor dynamikk og lav forvrengning gir en helt unik live-følelse. Nå kan du oppleve Klipsch THX Ultra-2 hjemmekino hos Kontrapunkt! Vi kan love filmlyd med ekstrem dynamikk og superb lydkvalitet. Velkommen innom for demonstrasjon. Snurr film!

 
Les mer om Klipsch THX Ultra-2
Monster iSport Monster iSport Victory Green
iSport VICTORY er Monsters beste in-ear hodetelefon for sports bruk. Alle erfaringer fra Monsters tidligere iSport modeller er forbedret og integrert i disse nye modellene. Det gjelder de patenterte SportClip™ som sikrer at proppene sitter i øret uansett hvor hardt du trener, og hvor raske bevegelser du gjør.
 
Dyp drivende bassgjengivelse, veloppløst mellomtone og krystallklar topp. Tilpasningen til øret ivaretas ikke bare av SportClip™, men også av den bevegelige og roterbare Omnitip™ hvor høyttaleren er montert. Som de andre iSport™ modellene kan også disse vaskes, de tåler svette, varme og kulde. Er ikke til hinder hvis du bruker hjelm eller briller. Knallpakke!
 
Watt
   Test i Watt juni 2013: 6 av 6 mulige stjerner
Speakercraft CS3 Lydplanke til TV’en - Speakercraft CS3
CS3 forvandler TV’en til ett fullverdig kinosystem med dyp og kraftig lydgjengivelse. Med BlueTooth spiller du musikk trådløst fra din smarttelefon eller nettbrett – i tillegg har CS3 både analoge og digitale lydinnganger for tilkobling av CD-spiller, BluRay, etc.  Speakercraft CS3 kan plasseres under TV’en, høyttaleren har hele åtte elementer inkludert innebygd subwoofer for bassgjengivelse ned til 35 Hz. Inkludert fjernkontroll.
 
80 Watts forsterker
2 x 5 1⁄4” bassenheter Treated Paper Cone Subwoofers
2 x 1” Silke Dome diskanter
4 x 3” Mellomtone enheter
Sort matt finish
Fjernkontroll
Dimensjoner: 10 cm (høyde), 71 cm (bredde), 42 cm (dybde)
Ayre AX5

ayre
Ayre - Amerikansk High-End!

Ayre Acoustics Inc. har produsert high-end lyd- og bildeutstyr siden 1993 og har til stadighet satt nye standarder innen teknologi, design og egenskaper. Utvikling og produksjon foregår i Boulder i Colorado. Hver komponent blir satt nøye på plass av personale med teknisk kompetanse. Alle komponenter er nøye utvalgt og sortert for å sikre en høyest mulig kvalitet og beste egenskaper. Hos Ayre er det ingen kompromisser, kun det aller beste er godt nok!
 
Vi har nå for demonstrasjon to integrerte forsterkere (AX-5 og AX-7e) og Ayre’s high-end USB D/A konverter. Velkommen innom for en prøvelytt på ekte amerikansk high-end!
Rega aria Nyheter fra Rega!

Aria, MM og MC Riaa-trinn

Aria er en 100 % analog konstruksjon uten bruk av digitale kontrollkretser. MM og MC delen har separate kretsløp med egne innganger og reléswitching.
 
Aria har flere nyskapende designideer, inkludert en selvjusterende servokontroll for MC-inngangen som kompenserer for variasjoner i omgivelsestemperaturen og driftstemperatur. Kretskortene er fullstendig isolert og designet for kortest mulig signalvei uten bruk av unødvendige «gadgets» som forringer lydkvaliteten. MC-delen har dip-switcher for tilpasning av impedans og nivå.
Rega Elicit Elicit-R
Rega nye integrert forsterker (2x105 Watt, 8 ohm RMS) inkludert MM-Riaa og fjernkontroll har allerede fått stjerneomtaler i britisk fagpresse. Ikke ufortjent spør du oss, Elicit-R har plenty av krefter og spiller musikk med rytme og raffinement som gir rykninger i rocketøffelen.
 
Elicit-R benytter nye og forbedrede forsterkerkretser som er videreutviklet fra Rega’s svært vellykkede Rega Brio-R forsterker. Forforsterkeren er diskret oppbygget med en sofistikert prosessorkontrollert analog attenuator volumkontroll. Elicit-R har en høykvalitetsbygget MM-Riaa med et eget isolert kretsløp for optimal gjengivelse.
 

What HifFiWhat Hi-Fi?
“Full of revealing detail and superb rhythms, this is a truly fantastic amplifier… This really is one of the best stereo amplifiers we’ve heard at this price. Its staggeringly agility and ability to reveal fine detail is admirable – but what makes it truly impressive is how musical and interesting it sounds!”
Karakter: 5 av 5 stjerner!
LinnAkubarik Linn Akubarik – Passiv
Linn Akubarik vil nå være tilgjengelig i en passiv versjon uten forsterkere. Kabinett og høyttalerbestykning er tilsvarende som for den aktive versjonen.
 
For best mulig lydkvalitet har Akubarik - Passiv dedikerte delefilter for 3K Array, mellombass og Isobarik basser.
 
Linn Akubarik – Passiv
Spesialfinisher og høyglans lakk leveres mot et pristillegg på kr 8 700.
Linn Akubarik Linn Akubarik

40 år med høyttalerkunnskap og kompetanse har blitt brukt for å produsere Akubarik - en ny Linn-høyttaler som skiller seg fra mengden.

Akubarik er en fullaktiv høyttaler inkludert Isobarik-teknologi med doble bassenheter for dyp og kontrollert bassgjengivelse. Linns unike 3K Array med ettpunkts strålingsmønster gir god spredning og korrekt lydgjengivelse uansett lytteposisjon.
Sonus Faber Venere Sonus Faber Venere

Den italienske høyttalerprodusenten Sonus Faber er mest kjent for sine meget eksklusive high-end høyttalere med håndlagde kabinetter i elegante utførelser. Med Venere har Sonus Faber lansert en prisgunstig høyttalerserie som er bygget over samme filosofi som de langt dyrere modellene med tanke på lydegenskaper og design.
Linn Sneaky DSM   Linn Sneaky DSM

Alt du behøver! Med integrert forsterker, HDMI og analoge/ digitale innganger vil Sneaky DSM i kombinasjon med et par gode høyttalere fungere som en komplett løsning for alle dine lyd og bildekilder. BluRay spiller og TV-dekoder, iTunes, 24 bits filer, Wimp, Spotify og nettradio - alt på en og samme plattform. Enkel betjening fra nettbrett, smarttelefon eller PC/Mac.
Linn LP12 Tiger Paw Tiger Paw Khan – topplate
 
Oppgradering Linn Sondek LP12
 
Tiger Paw Khan inkluderer ny topplate og crossbar (tverrstag) i maskinert aluminium og nye bolter til fjærer og ramme. Tiger Paw Khan gir en betydelig lydmessig oppgradering av din LP12. Bedre dynamikk og klarhet uten at spillerens musikalske egenskaper går tapt – tvert imot!

Rega Ny Rega høyttaler.
Alle produktene er produsert på Rega’s fabrikk i Essex en times tid utenfor London. Rega går siner egne veier, alle produktene er basert på en kombinasjon av høykvalitets komponenter og omfattende lyttetester. Høyttaleren er lettdreven og fungerer godt på selv mindre forsterkere.
Rega RS1 spiller dynamisk og livaktig – vi har til gode å høre en bedre høyttaler i denne prisklassen.
Dagbladet besøker Linn Jakten på den perfekte lyden
Dagbladet reiste til Skottland for å spørre mannen bak en av verdens beste platespillere om framtida til analog lyd i en digital tid. Med den legendariske platespilleren Sondek LP12, CD-spilleren CD12 og en serie nettverksspillere i toppklassen på merittlisten, er Linn en av verdens mest seriøse og tradisjonsrike produsenter av hi-fi-utstyr.
Les artikkelen


Dagbladet tester Sondek LP12
"LP12 løfter informasjon ut av platerillene du ikke visste fantes der."
Les artikkelen
Linn Majik Isobarik Linn Majik Isobarik
 
Linns patenterte Isobarik-teknologi ble opprinnelig lansert på Linns første høyttaler Isobarik, introdusert i 1976. To bassenheter er koblet mot hverandre og gir en bassrespons som ellers ville kreve dobbelt kabinettvolum. Isobarik-teknologien har vært benyttet på Linn-klassikere som Sara og Keltik. Nye Majik Isobarik er en fireveis konstruksjon med Linn 2K Array, mellomtone og en videreutvikling av Isobarik-prinsippet
Les mer | PDFProduktinfo (PDF) | Infoside Linn
Loewe Naim Ovator S400
Høyttaleren er på plass i forretningen. Ta turen innom og få en demonstrasjon av Ovator S400 i kombinasjon med Naim NAC202/HiCap, NAP200, DAC og UnitiServe-SSD.
Les mer

 
Rega DAC
Topptest i Lyd og Bilde. Vi har den i demo!
Les mer
New Linn Akurate Akurate-serien er oppgradert
Akurate DS og Kontrol er fullstendig redesignet med nye kretskortløsninger som resulterer i en lydmessig ytelse tett opptil Klimax-serien. Nye Akurate Kontrol er en dedikert stereo forforsterker med høykvalitets MM/MC Riaa-trinn og balanserte inn/utganger. Nytt design med gjennomgående høyere materialkvalitet på kabinettene er mer enn bare en estetisk oppgradering, økt mekanisk stabilitet er også et bidrag til bedre lydkvalitet!

Høyttalerene i Akurate serien kan nå leveres i seks ulike standard finisher, i tillegg tilbyr Linn en rekke spesialfinisher mot et pristillegg.
sekrit   Ny high-end inwall høyttaler
Linn Sekrit IW-10 høyttalere har kommet og er koblet opp for demonstrasjon. En ny standard for inwall høyttalere med et kvalitetsnivå tilsvarende Linns Akurate serie. Som for alle Linns inwall høyttalere har Sekrit IW-10 et integrert lukket høyttalerkabinett som gir optimal lydkvalitet uten spesialbygget bakkasse i vegg. Linn leverer ulike installasjonsbraketter avhengig av om høyttaleren monteres i etterkant eller under bygging av vegg.
IW-10 kan benyttes med en enkelt forsterker eller bygges ut til aktiv drift med dedikerte forsterkere til hvert element. Frontdeksel kan lakkeres.           Les mer her >>
Custom 106 Øvrige inwall høyttalere fra Linn
Custom 106

Høykvalitets 3-veis høyttaler med 2K Array for mellomtone/diskant som sikrer svært god spredning av lyden. Leveres med integrert lukket høyttalerkabinett for optimal lydkvalitet uten spesialbygget bakkasse i vegg eller tak. Passiv eller aktiv drift, frontdeksel kan lakkeres.      Les mer her >>
naimCustom 104 uniti Custom 104
Kompakt 3-veis kvalitetshøyttaler med 2K Array for mellomtone/diskant som sikrer svært god spredning av lyden. Leveres med integrert lukket høyttalerkabinett for optimal lydkvalitet uten spesialbygget bakkasse i vegg eller tak. Passiv eller aktiv drift. Leveres med firkantet eller rund front som kan lakkeres.      Les mer her >>


Kontrapunkt Kundeavis

Ny Kontrapunkt katalog!

Stikk innom butikken og få med deg vår nye katalog.
20 sider med lesestoff om blant annet Linn, Naim og Rega. Her finner du også en oversikt over våre kjerneprodukter – nettverk, forsterkere, høyttalere og vinyl.

Pdf Last ned pdf (1.7 Mb)

bullet Produkter
Linn
Loewe
Naim
Små dingser, stor lyd
Hodetelefoner
Høyttalere
Nettverkspillere
Vinyl
Multirom
Hjemmekino
Clic møbler
Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com