Nettverkspillere

 

Aurender

Aurender A10-B. Musikkserver med 32 bit D/A-konverter, 4TB harddisk, MQA, Tidal, Qobuz og AirPlay. Fast eller variabel volum gir unik fleksibilitet!


Aurender N10. High-End musikkserver for kvalitetsbevisste entusiaster. N10 har 4TB lagring, Tidal, Qobuz og AirPlay i kombinasjon med unik betjening.


Aurender N100-C. Musikkserver med Tidal, Qobuz og AirPlay. Fantastisk lydkvalitet og enkel betjening gir Aurender en unik brukeropplevelse!


Aurender W20. Referanse! W20 er den ultimate løsningen for kvalitetsbevisste High-End entusiaster. Musikkserver med 12TB lagringskapasitet, Tidal, Qobuz og AirPlay.


Aurender X100. Musikkserver med Tidal, Qobuz og AirPlay. En komplett digital avspiller for kvalitetsbevisste HiFi- og musikkentusiaster.


Cabasse

Cabasse Stream Amp. Streaming-forsterker med Tidal, Spotify, Bluetooth og nettradio. Med både analoge og digitale innganger kan TV og andre lydkilder kobles til Stream Amp.


Cabasse Stream Bar. Lydplanke med kraftig trådløs subwoofer og enkel oppkopling til TV med HDMI-kabel. Fullverdig HiFi-system med imponerende lydkvalitet.


Cabasse Stream Source. Med både analog og digital lydutgang.


Cabasse Stream Base, lydsokkel. Gi nytt liv til TV-lyden! Komplett stereoanlegg med Tidal, Spotify, Bluetooth, nettradio og tilkobling for TV. Plassering i hylle eller under TV.


Trådløst

Cabasse Swell. Elegant og påkostet trådløs høyttaler. Imponerende lydkvalitet med forsterker på 60 watt og 4 høyttalere. Oppladbare batterier med 10 timers kapasitet.


iEast

iEast M5 AudioCast, analog utgang. Med Tidal, Spotify og nettradio er AudioCast den perfekte makker til aktive høyttalere, lydplanke eller radio på kjøkken, nattbord og bad!


iEast M30 StreamPro, digital/analog ut. Fantastisk funksjonalitet! StreamPro har fjernkontroll, USB og analoge innganger i tillegg til Tidal, Spotify og nettradio. Med 24 bits ESS Sabre DAC og støtte for Studio Master musikkfiler er StreamPro den komplette streamingløsningen!


iEast AM160 StreamAmp, 2x60 watt. Integrert forsterker med innebygget Tidal, Spotify og Tune-In nettradio. I kombinasjon med et par gode høyttalere er dette et komplett musikkanlegg med fantastisk funksjonalitet!


Linn

Nyhet! Linn Selekt DSM nettverkspiller.
Selekt DSM vil revolusjonere ditt forhold til digital musikk. Den gir deg en taktil og vakker musikalsk opplevelse, bedre på alle måter. Like fantastisk å se på som den er å lytte til; - hvert element er presis konstruert for den mest autentiske musikalske ytelsen.


Linn Kiko DSM, med integrert forsterker og aktive 2-veis høyttalere


Linn Sekrit DS, musikkstreamer med integrert forsterker.


Linn Sekrit DSM, med integrert forsterker, HDMI og analoge/digitale innganger


Linn Majik DS kan benyttes i kombinasjon direkte med en effektforsterker eller koblet som et kildeprodukt til en vanlig forsterker.


Linn Majik DSM, integrert forsterker med innebygget nettverkspiller


Linn Akurate DS, dedikert high-end spiller som yter de beste stereoanleggene rettferdighet.


Linn Akurate DSM, forforsterker med 14 innganger inkludert HDMI, analoge/digitale innganger og MM/MC Riaa trinn.


Linn Klimax DS, Linns beste nettverkspiller.


Linn Klimax DSM, forforsterker med 8 innganger. Integrerer streamingtjenester, lyd og bilde på en og samme plattform!


Naim

Naim Uniti Atom strømmeforsterker med alt av tjenester.


Naim Uniti Core. High-End musikkserver m/ ringkjernetrafo


Naim Uniti Nova strømmeforsterker. Suveren lyd fra en kompakt og solid enhet.


Naim Uniti Star strømmeforsterker, CD, alt av tjenester.

Trådløst

Naim Mu-so Qb, trådløst musikksystem TIDAL, Spotify, airPlay, iRadio, UPnP


Naim Mu-so, trådløst musikksystem TIDAL, Spotify, airPlay, iRadio, UPnP


Klipsch THE ONE, musikksenter. Trådløs streaming-høyttaler fra Klipsch med overlegen lydkvalitet for størrelsen.


Klipsch THE THREE, musikksenter. Streaminghøyttaler med både Wifi og Bluetooth. Støtte for Tidal og Spotify Connect.