Høyttalere

 

Cabasse

Cabasse Baltic 4. High-end høyttaler, inkludert gulvstativ. Enestående akustiske og musikalske egenskaper med 3-veis coax element.


Cabasse IO 2 Base. Hylle/benk. Kompakt rundt kabinett med 2-veis coax element gir perfekte akustiske egenskaper med fantastisk åpen og detaljert lydgjengivelse.


Cabasse Swell, trådløs høyttaler, bluetooth, oppladbar. Elegant og påkostet trådløs høyttaler! Imponerende lydkvalitet med forsterker på 60 watt og 4 høyttalere. Oppladbare batterier med 10 timers kapasitet.


Cabasse Jersey. Gulvstående høyttaler med doble basser og coax element for mellomtone og diskant. Dyp og dynamisk bass kombinert med fantastisk oppløsning.


Cabasse Murano. Plassereringsvennlig High-End gulvhøyttaler med en rekke fellestrekk fra prestisjemodellen L’Océan.


Cabasse Minorca. Elegant høyttaler for plassering på hylle eller stativ. Kabinett i pianolakk med 17 cm bass og Cabbase´s unike coax-element for mellomtone og diskant.


Cabasse Java. Elegant gulvhøyttaler i pianolakk med doble 17 cm bassenheter og Cabbase´s unike coax-element for mellomtone og diskant.


Cabasse Antigua. Stativ/hylle høyttaler med 17 cm bass og coax element for mellomtone og diskant. Dyp og dynamisk bass kombinert med fantastisk oppløsning.


Cabasse Riga On Wall. 2-veis coax element i kombinasjon med et akustisk perfekt kabinett uten refleksjoner. Leveres komplett med veggfeste.


Linn

Linn Majik 109 3-veis høyttaler med Linn’s 2K Driver Array for mellomtone/diskant.


Linn Majik 140 Gulvstående 4-veis høyttaler med Linn’s 2K Driver Array for mellomtone/diskant. Fulltonehøyttaler med slagkraftig og dyp bassgjengivelse.


Linn Exakt Akudorik er en stand-høyttaler som lyder større enn den er.


Linn Akubarik: 40 år med høyttalerkunnskap og kompetanse har blitt brukt for å produsere Akubarik


Linn 500-serie. Lydkvalitet i absolutt toppklasse! En elegant høyttaler som gir deg mulighet til å skreddersy designet ved valg av Linn Fabrik stoffarger. Pakket med den nyeste Linn Exakt teknologi og 200 W forsterkereffekt.


Linn Klimax 350. Den ultimative og mest avanserte høyttaleren Linn noensinne har laget.


Focal

Focal Aria 900-serie gir deg muligheten til å velge lyttestil; velbalansert med Aria 926, tettere akustikk med Aria 948, eller mer slående bass med Aria 936.


Focal Electra. Hylle/stativ-høyttaler med en meget godt definert lydgjengivelse. To-veis høyttalersystem med beryllium diskantelement.


Focal Sopra. Premium High-End høyttaler med Beryllium diskant


Focal Utopia III. En innovativ høyttaler i et særpreget og elegant design og hvor Focals mange avanserte teknologier sørger for fremragende lydegenskaper.


Sumiko

Sumiko Subwoofers er en del av Fine Sounds Group som blant annet inkluderer merkevarene Sonus Faber, Wadia og Audio Research.


Sumiko S.0 Kompakt subwoofer med imponerende presisjon og strømsterk forsterker.


Sumiko S.5 Lukket konstruksjon med dyp og presis bass som sikrer sømfri integrasjon til både stereo og hjemmekino.


Sumiko S.10 High-End aktiv subwoofer med doble 12" elementer. Ekstrem presisjon og dynamikk


Sonus Faber

Olympica-serien er laget med tanke på å kunne tilfredsstille alle krav med hensyn til bruk i både stereo- og hjemmekino-oppsett.


Chameleon-serien har en unik kombinasjon av innovativ design, ytelse og fleksibilitet.


Guarneri Homage Tradition forener nyskapende teknologi og innovativt design med unik eleganse.


Principia er en høyttalerserie fra Sonus Faber med imponerende lydkvalitet til en gunstig pris.


Venere-serien Fantastisk lydkvalitet til en meget fornuftig pris.


Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien. Alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse!